Hotel Artemis*** na Thassosu, nabízí to nejlepší pro relaxační dovolenou dvojicím i rodinám s dětmi - Zajímavosti z Thassosu - recko-thassos.cz

Thassos je překrásný, romantický a klidný řecký ostrov, jehož magickou krásu musíte spatřit na vlastní oči, abyste pochopili, v čem jeho půvabné kouzlo spočívá...
Váš průvodce ostrovem
Přejít na obsah

Hotel Artemis*** na Thassosu, nabízí to nejlepší pro relaxační dovolenou dvojicím i rodinám s dětmi

recko-thassos.cz
Vytvořil v Tip na ubytování v hotelu na Thassosu ·
Tags: HotelArtemisŘeckodovolenáThassosSkalaPrinosmodrávlajkaplážDassylio


Hledáte ideální místo v Řecku, pro prožití relaxační dovolené v klidném prostředí a daleko od velkého množství turistů? Tak přesně takovou dovolenou snů můžete prožít sami dva nebo s celou svou rodinou a dětmi, pokud si zvolíte pobyt v malém a klidném hotelu Artemis s rodinnou atmosférou, který se nachází na půvabném severozápadním pobřeží ostrova Thassos, v letovisku Skala Prinos, jednom z nejkrásnějších a nejromantičtějších míst ostrova.

Hotel s bazénem se sladkou vodou nabízí i vlastní písečnou pláž Dasilio - Skala Prinos, která je od hotelu vzdálena pouhých 80 metrů! Pláž Dassylio patří mezi pláže oceněné Modrou vlajkou, za vynikající organizaci a kvalitu. Tato nádherná pláž je preferována rodinami s dětmi pro pozvolný vstup do moře a klidné mořské hladiny.




Hotel Artemis - zájezdy a rezervace >>

Hotel Artemis se skládá z prostorné haly s recepcí a velkým plazmovým televizorem, lobby baru, internetového koutku, trezoru za poplatek, restaurace a baru u bazénu. K příjemnému pobytu nabízí 36 pohodlných, klimatizovaných pokojů pro dva i více osob, s nádhernými výhledy do zahrady a okolí.

V
hotelové restauraci myslí i na nejmenší hosty, kteří zde mohou posedět na dětských židličkách.



Zde je malý příklad z jídelních lístků hotelu Artemis.


Příklad menu 1:

1. Feta sýr s čerstvými bylinkami a olivovým olejem
2. Grilované maso a tzatziki
3. Zmrzlina


Příklad menu 2:

1. Plněné papriky
2. Bílá ryba se zeleninou a vařenými bramborami
3. Panna cotta

Příklad menu 3:

1. Polévka
2.Moussaka se salátem
3.Baklava


Každý den jiný chod s vel
kým důrazem na výtečnou chuť a samozřejmě na dobré řecké jídlo.



Najdete zde i řadu možností ke sportovnímu vyžití a dětským hrám. Ve společných prostorách hotelu máte k dispozici zdarma bezdrátový přístup k internetu.


Místo, do kterého je hotel zasazen, je obklopeno olivovými háji a voňavým borovicovým porostem. Okolí nabízí úchvatné krajiny, přírodní krásy a nekonečné množství dalších pláží a plážiček s pískem nebo drobnými kamínky.  




V hotelu si můžete zakoupit suvenýry, základní potraviny, lístky na trajekt. Hotel vám též zajistí službu půjčovny automobilů a skútrů, které jsou pro výlety a objevování nových pláží a zátok, nejlepší. Parkování u hotelu je zdarma, jako i pobyt s domácími zvířaty.


Hotel se nachází cca 700 metrů od centra města Skala Prinos, s druhým největším přístavem ostrova Thassos. Odtud se můžete vydat na výlet trajektem do pevninského města Kavala
, které je od Thassosu vzdáleno jen pár kilometrů.



V centru Skala Prinos najdete též autobusové nádraží a samozřejmě i řadu restaurací, supermarketů, kaváren, lékáren, apod. Navštívit můžete též místní tržiště s domácími produkty, které je pro vás otevřeno každé pondělí ve vesnici Prinos.


Každou neděli hotel pořádá pro své hosty grilování na pláži a později i řecký večer, při kterém se velice dobře pobavíte a poznáte řecké zvyky.




Hotel Artemis je ideálním místem pro klidnou
a odpočinkovou dovolenou. Pokud vám bude chybět noční život, pak můžete navštívit 15 km vzdálené letovisko Limenas (hlavní město ostrova Thassos) nebo 35 km vzdálenou Limenarii, kde si můžete užít večerní zábavu a místní život.

Na vaší návštěvu se těší příjemný hotelový personál, který hovoří německy, anglicky, česky, italsky a samozřejmě řecky.


Užijte si koupání v blankytně modrém moři a
romantické podvečerní procházky podél moře. Prožijte tu nejlepší dovolenou právě zde na krásně zeleném Thassosu, který nabízí vše pro dovolenou plnou překrásných zážitků na které nikdy nezapomenete.

Hotel Artemis - zájezdy a rezervace >>





Návrat na obsah