Dovolená v Řecku 2015 může být malinko dobrodružná, ale za to levná a krásná - Zajímavosti z Thassosu - recko-thassos.cz

Thassos je překrásný, romantický a klidný řecký ostrov, jehož magickou krásu musíte spatřit na vlastní oči, abyste pochopili, v čem jeho půvabné kouzlo spočívá...
Váš průvodce ostrovem
Přejít na obsah

Dovolená v Řecku 2015 může být malinko dobrodružná, ale za to levná a krásná

recko-thassos.cz
Vytvořil v Slevy na dovolenou ·
Tags: ŘeckoThassosdovolenářeckákrize



Bojíte se dovolené v Řecku, kvůli řecké krizi a uprchlíkům, kteří míří do své vyvolené země přes Řecko? Vaše obavy jsou zbytečné. Na dovolenou do Řecka můžete prý s klidem vyrazit (říkají odborníci i cestovní kanceláře), stačí si jen s sebou vzít větší hotovost (Eura) a nespoléhat se na bankomaty. Pokud si budete užívat dovolenou All inclusive, pak hotovost nemusí být tak vysoká, jako v případě pobytu bez stravy. Výše potřebné hotovosti se odvíjí také od výdajů za výlety, půjčení auta apod.

Dobrá zpráva je, že i navzdory přetrvávajícím potížím
, je Řecko nadále oblíbenou letní destinací českých turistů. Ti turisté, kteří se vracejí z Řecka, nezaznamenali prý žádný problém či neklid. Naopak jsou z dovolené nadšení.

TIP: Ceny zájezdů jdou díky aktuální řecké situaci výrazně dolů, takže pokud si budete zájezd kupovat až nyní, pak na dovolené v Řecku hodně ušetříte. Například CK Čedok nabízí Řecko se slevou až 45% a CA Inva má v nabídce zájezdy do Řecka až o 40% levnější oproti původní ceně, viz nabídka zájezdů zde.

Co se týká uprchlíků, tak například na
ostrově Thassos na žádné uprchlíky nenarazíte. Pokud náhodou nějakého potkáte, tak spíše v Athénách nebo na ostrově Kos a Lesbos. Ale co si budeme povídat. Vždyť i u nás jich už máme dost, a já například v Praze žádného nepotkala :-)

"Bohužel jsme všichni často masakrováni nafouknutými informacemi z médií a kolikrát je potřeba se spíše spoléhat na svůj úsudek než na mediální přehnané desinformace, které ve skutečnosti nejsou tak tragické.

TIP: Podívejte se na živé pohledy z Live kamery na ostrov Thassos či na jiný řecký ostrov nebo pevninu a přesvědčte se na vlastní oči, jaká příjemná atmosféra aktuálně vládne v řeckých letoviscích.

NENECHME SI ZKAZIT NAŠÍ VYTOUŽENOU ŘECKOU DOVOLENOU!

Doporučuji k poslechu záznam z vysílání Českého rozhlasu:






Návrat na obsah