Toužíte po klidné dovolené na řeckém ostrově? Zkuste Thassos nebo Leros - Zajímavosti z Thassosu - recko-thassos.cz

Thassos je překrásný, romantický a klidný řecký ostrov, jehož magickou krásu musíte spatřit na vlastní oči, abyste pochopili, v čem jeho půvabné kouzlo spočívá...
Váš průvodce ostrovem
Přejít na obsah

Toužíte po klidné dovolené na řeckém ostrově? Zkuste Thassos nebo Leros

recko-thassos.cz
Vytvořil v Tipy na dovolenou v Řecku ·
Tags: thassos.lerosreckoklidnadovolena

Chystáte se na dovolenou do Řecka a hledáte lokalitu, která vám nabídne možnost prožít poklidnou dovolenou s možností relaxace na nádherných plážích s dech beroucími scenériemi okolo vás? Chcete prožít pravou pohodovou dovolenou v Řecku, bez davu lidí a hluku?

Pak vítejte na Thassosu, který je tím pravým místem pro vaší rajskou dovolenou. Najdete zde oázový klid na turisty nepřeplněných písečných plážích
, v malebných zátokách a zálivech. Blankytně modré egejské moře a úchvatné scenérie, jež vytvářejí všude přítomná zeleň a hory, vás doslova uchvátí. Ostrov Thassos je ideálním místem pro rodinnou dovolenou s dětmi i zamilovaný pár.



Thassos nabízí i několik krásných míst k objevování, jako i řadu přírodních a h
istorických památek. Taktéž blízká pevninská Kavala vás zve k návštěvě. Kavala leží nedaleko Thassou a trajekty tam z ostrova vyplouvají několikrát denně.

Podívejte se do nabídky dovolené na
nedotčeném ostrůvku Thassos >>


Pokud však preferujete dovolenou s možností
odpočinku na nedotčených plážích a zároveň chcete podnikat časté výlety a cestovat za památkami, tak v tomto ohledu vám Thassos moc nenabídne. Je to malý ostrov, který autem projedete za jeden den.

V tomto případě zkuste dovolenou na panenském řeckém ostrově Leros, který vám nabídne možnost odpočinku i výletů. Leros sice není tak úchvatný ostrov jako Thassos, ale i přesto zde na vás čekají krásné scenérie a božská relaxace na malebných plážích a plážičkách, kde neleží hlava na hlavě, jako je tomu na velkých komerčních řeckých ostrovech. Dokonce díky silně členitému pobřeží Lerosu, zde není vůbec problém nalézt malou pláž, záliv nebo zátoku jen pro sebe.



Na Lerosu najdete nejen ráj na zemi, ale právě i možnost výletů na okolní řecké ostrovy - Kos, Samos, Parmos a do aténského přístavu Piraus, kam z Lerosu denně vyplouvají trajekty. Prozkoumávat můžete i samotný maličký ostrov. Objevte tradiční řecké vesnice, křižácký hrad a byzantskou kapli.

Podívejte se do nabídky dovolené na
panenském ostrůvku Leros >>





Návrat na obsah